www.frostmusik.se

Artesia PA88W

Med PA88W har du det du behöver för att börja spela piano men även för att kunna växa med ditt instrument i takt med att du utvecklas. Utöver akustiska pianoljud hittar du dessutom 10st andra ljud som t. ex elpiano, stråkar, orglar och kör. Man kan till och med blanda 2 olika ljud som t. ex piano och stråkar. Effekter som reverb och chorus samt eq finns också.
Tangenterna har en bra känsla och anslaget kan anpassas så att även nybörjaren har lätt för att spela på dem. Inbyggda högtalare finns självklart men även hörlursutgång för individuellt spelande.
På baksidan hittas utgångar med linjenivå för att koppla ut ljudet i pianot till en extern ljudanläggning och ingång för sustain-pedal, som medföljer, samt USB* för både MIDI och Audio-kommunikation med datorer samt tablets och smartphones. Det innebär bl. a att du kan spela upp musik från datorer m.m. via USB på pianots högtalare eller styra appar och programvaror från tangenterna på Pa88Ws. En kod för nedladdning av appar från JoyTunes till iPAD ingår för dig som vill lära dig att spela. Vill du spela på gator och torg kan PA88W även drivas med batterier. (batterier medföljer ej)
Ett speciellt stativ, ST-1, finns att köpa till för en snygg look i hemmamiljö.
Specifikationer:
 Keyboard: 88 vägda anslagskänsliga tangenter
 12 olika ljud
 32 rösters polyfoni
 Metronom
 Reverb och chorus samt bas och diskant-eq
 12st demosånger
 USB-MIDI/Audio. Midi-kanal 1-16, local on/off samt USB audio.
 Anslutningar: USB to host. Line out L/R. Phones, DC-power samt sustain.
 Högtalare: YDT713 10W/8ohm x 2 och YD66 10W/8ohm
 Mått och vikt: 1270 x 270 x 180mm, 9kg
 Medföljande tillbehör: Notställ, sustainpedal och owner’s manual (bruksanvisning)
*Kan kräva extra utrustning som apple camera connection kit)