www.frostmusik.se


Bohemian Oil Can guitar

Bohemian Oil Can Guitar Bohemian Ale med 3 x Single Coil Pickuper och Tune-O-Matic stall.
Bohemian Guitars är lätta, med liten kroppsform som ger dig bättre åtkomst till de högre banden (och en helt ny ljudvärld!). Konstruerade på ett sätt som gör att halsen sträcker sig till slutet av plåtburken. Trästrukturen inuti kroppen skapar en enastående balans och viktfördelning, så gitarren alltid vilar bekvämt. Den avtagbara bakpanelen, som är unik för Bohemian Guitars, ger enkel snabb access till hela gitarrkroppens inre.
Bohemian’s innovativa design ger en lika distinkt ton. Dessa gitarrer är harmoniskt rika, med pickuper och metallkropp, som skapar en vackert öppen, luftig ton med lite metallisk twang!
Man har också åtagit sig att bygga gitarrer hållbart genom att använda mindre trä än traditionella gitarrer, med halsar från hållbara skogar eller återvunnet trä. Kropparna är delvis tillverkade av återvunnet material. Dessutom planterar Bohemian Guitars ett nytt träd för varje order via Trees for the Future Foundation – en organisation som syftar till att förbättra försörjningen för bönder i fattiga länder.
Specifikationer
Kropp: Ihålig metallkropp med avtagbar bakpanel. Ram i trä för större ton.
Hals: Lönn
Band: 21 st
Bredd översadel: 1.75”
Stall: Tune-O-Matic
Stämskruvar: Chrome med avtagbara knoppar
Pickuper: 3 x Single Coil
Kontroller: Volym och Ton
2999,00 kr

Artikel-ID: BOHocGBA